آخرین اخبار
کد مطلب: 78397
فقط نيازمندان فرم يارانه پرکنند/ تورم را به 25 درصد مي رسانيم
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 749

به گزارش سلام لردگان به نقل از پايگاه خبري هرمز، حجت الاسلام حسن روحاني در ديدار علمي شيعه و سني در بندرعباس اظهار کرد: وظيفه علما حرکت در مسير حق و حقيقت است و اين موضوعات را بايد با بيان قابل فهم به مردم ارائه دهند.

وي در ادامه بيان کرد: وحدت ميان مسلمان يکي از آرمان‌هاي بزرگ اسلام و مورد تأکيد پيامبر و قرآن است و امروز بسياري دلشان مي‌خواهد ميان امت اسلام در جهان و ايران اختلاف باشد.

رييس جمهور با بيان اينکه اختلاف به معناي تفاوت در تفسير و نظر اشکالي ندارد، بيان کرد: اگر معناي اين اختلاف تنازع و روبروي هم قرار گرفتن و به سمت شقه شقه کردن جامعه باشد، خطرناک است.

حجت الاسلام روحاني با اشاره به اين مطلب که امروز دشمنان اسلام کاري کردند که مسلماني به کشتن و ريختن خون مسلماني ديگر افتخار کند، افزود: امروز بدخواهان فراواني در سطح جهاني داريم و البته ممکن است در منطقه نيز عده‌اي تحت تأثير باشند و بخواهند فاصله‌ها را بيشتر کنند.

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به شرايط مطلوب اتحاد و يکپارچگي ميان اهل تسنن و شيعيان در سراسر کشور و به ويژه در استان هرمزگان گفت: براي ترويج فرهنگ اسلام بايد در مقام عمل اخلاق اسلامي را نشان دهيم.

رئيس‌جمهور دولت يازدهم تصريح کرد: اين دولت مصمم است در مسير وحدت مسلمانان به عنوان هدفي مقدس اصرار بورزد و همه اعضاي دولت و مديران کشور در سراسر ايران مکلفند از لحاظ ديني، قانوني و مديريتي در جهت وحدت باشند.

روحاني با اشاره به تأکيد حضرت امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب بر وحدت ميان مسلمان افزود: چطور مي‌شود کسي ادعا کند از اهل تسنن يا تشيع است و در برابر کسي که لااله الله گفته بايستد.

مشکل دشمنان با اصل اسلام،قرآن و اهل بيت است

وي با بيان اينکه قدرت‌نمايي ملت لازمه حل کم هزينه مسائل با دنيا است، گفت: امروز وظيفه داريم ايران را به عنوان الگو و نمونه در زمينه همزيستي و اخوت در ميان مسلمانان به جهان معرفي کنيم و اگر بخواهيم مسائل خود را با دنيا کم هزينه حل کنيم يکي از لازمه‌هاي آن قدرت‌نمايي ملت است.

رييس جمهور، بالاترين بخش قدرت نمايي ملت را اتحاد، انسجام و وحدت ملي دانست و افزود: همه بايد ببينند ايران براي منافع، فرهنگ، هويت و دفاع ا زحقوقش يکپارچه است. مشکل دشمنان با اصل اسلام، دين، سيره پيامبر،‌ قرآن و اهل بيت است.

روحاني در ادامه سخنان خود اظهار کرد: اگر بخواهيم برخي مسائل جزئي در مناسک ديني را بزرگ کنيم نمي‌توانيم در برابر دشمنان پيروز شويم.

وي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح کرد: اگر تا امروز در مذاکرات موفقيت به دست آورديم در سايه قدرت ملي است لذا نقد در اين خصوص اشکالي ندارد و اگر کسي مي‌خواهد دولت را نقد کند بدون اشکال است.

تلاش مي‌کنيم بهانه‌ها را از دشمن بگيريم

رئيس‌جمهور با بيان اينکه دشمنان به بهانه‌هايي خواستند ما را از حقوقمان باز دارند، تصريح کرد: اين حق تنها حق هسته‌اي و غني‌سازي نبود و به اين بهانه ما را از حقوقي نظير صادرات تعامل آزاد اقتصادي با جهان باز دارند.

حجت الاسلام حسن روحاني با اشاره به سابقه خود در زمينه پرونده هسته‌اي و همچنين شروع تحقيقات هسته‌اي در کشور گفت: کساني که به دنبال سلاح هسته‌اي بودند هيچگاه دنبال ديگر کشورها نمي‌رفتند که بگويند ما غني‌سازي مي‌خواهيم.

وي افزود: هيچ ساده‌لوحي که به دنبال سلاح باشد اين کار را نمي‌کند اما ما با شرق و غرب مذاکره کرديم ولي آنها اين تکنولوژي را به ما ندادند لذا اگر مي‌خواستيم کار مخفي هسته‌اي انجام دهيم آن را عملي نمي‌کرديم چراکه سلاح را مخالف فقه و شرع مي‌دانيم.

رييس جمهور دولت تدبير و اميد با اشاره به تحريم‌هاي غرب عليه ايران عنوان کرد: تلاش دولت اين است که با شفاف‌سازي بيشتر در چارچوب مقررات بين‌المللي و مذاکرات سازنده با آنهايي که اين مشکل را ايجاد کردند و کشورهاي 1+5 در يک مذاکرات سازنده بر حق هسته‌ايمان تأکيد کنيم.

حجت الاسلام روحاني اضافه کرد: ما مي‌خواهيم دنيا در اجراي اين حق براي ما مزاحمت ايجاد نکند و در همين راستا قدم اول را برداشته‌ايم ، در متن تفاهم اوليه ژنو نيز بر حق غني‌سازي در فردو و نطنز تأکيد شده و بحث بر سر اين است که گسترش آن چقدر باشد.

رئيس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ابلاغ سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي از سوي رهبر انقلاب، گفت: هيچ کاري بدون زيرساخت فرهنگي انجام نمي‌شود و اگر بخواهيم در اقتصاد پيشرفت کنيم بايد کار فرهنگي انجام شود.

وي با اشاره به اينکه در اقتصاد تنها کار، تلاش، موضوعات بانکي و مالي مطرح نيست و به وجدان کاري و اخلاق کار نيز نياز داريم، اذعان کرد: همه اين کارها بايد توسط مردم انجام شود و دولت خادمي است که براي مردم تسهيلات فراهم مي‌کند؛ مگر دولت مي‌تواند در جامعه‌اي مسائل فرهنگي را درست کند؟

روحاني در ادامه سخنان خود به ميزان بالاي کارمندان دولت و انتقاد از اين موضوع نيز اشاره کرد و افزود: هرچه به دست مي‌آوريم بايد به کارمندان حقوق دهيم يا به بازنشستگان پرداخت کنيم؛مگر يک کشور 75ميليوني چقدر کارمند مي‌خواهد؟

وي مطرح کرد: اگر قرار باشد هر روز از چاه نفت در بياوريم و دشمن نيز با قلدري نگذارد آن را بفروشيم و در ادامه پول آن را حقوق کرده و ميان کارمندان تقسيم کنيم صحيح نيست.

رئيس‌جمهور با اشاره به جايگاه استان هرمزگان در توليد فولاد گفت: در آينده‌اي نزديک اين استان يکي از قطب‌هاي مهم فولاد خواهد بود و امروز تصميم گرفتيم فاز دوم بندر شهيد رجايي را تکميل کنيم و تصميم بر اين بود که فاز سوم را نيز آغاز نماييم و اميد داريم فاز چهارم و پنجم نيز به زودي آغاز شود.

مبناي دولت ايران همکاري با همسايگان است/دولت دوازدهم فرودگاه جاسک را تکميل مي کند

حجت الاسلام روحاني امروز در دومين روز سفر خود به استان هرمزگان در ديدار با مردم شهرستان جاسک اظهار کرد: ما با همه کشورهاي جنوبي با روابط و تعامل بهتر، دنبال منطقه اي امن و آماده براي سرمايه گذاري هستيم.

وي در ادامه بيان کرد: همه ايرانيان داخل کشور، ايرانيان خارج کشور و يا کارآ فرينان ديگر مي توانند به آينده اين منطقه توجه داشته باشند.

رييس جمهور با اشاره به موقعيت شهرستان جاسک در توسعه سرمايه گذاري به کشورهاي همسايه بيان کرد: اين شهرستان از غربي ترين تا شرقي ترين سواحل قابليت تبديل شدن به يک بندرگاه تجاري به خصوص در بخش درياست و اين منطقه به دليل استقرار در کنار ساحل درياي عمان و مکران در آينده نزديک تبديل به يک منطقه ويژه خواهد شد.

حجت الاسلام روحاني افزود: به دليل وجود نيروي ارتش در سال هاي اخير در اين منطقه جاسک تحول خوبي يافته است و اين تحول به عنوان يک منطقه دريايي مهم براي آب هاي ساحلي جنوب ايران و همچنين امنيت دريايي در کل اين منطقه ادامه پيدا مي کند.

سرمايه گذاري در جاسک منفعت دارد

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به خدمات نيروي دريايي به دليل اهميت منطقه حساس خليج فارس، درياي عمان و حتي اقيانوس هند گفت: شهرستان جاسک علاوه بر منطقه دريايي مهم به يک منطقه اقتصادي مهم انرژي برق نيز تبديل خواهد شد.

رييس جمهور دولت يازدهم اذعان کرد: ما بايد دست به دست هم دهيم و آنچه من امروز من در خدمت مردم عزيز عرض مي کنم برنامه اي است که در طول اين دوره اجرا خواهد شد.

روحاني در اين رابطه  به توسعه زيرساخت هاي جاده اي بين محور بندرعباس- جاسک اشاره کرد که بخشي از اين جاده تا ميناب به صورت بزرگراه احداث مي شود اما در عين حال برنامه براي ايجاد جاده نيز درحال مطالعه است.

وي در اين خصوص با بيان اينکه اما اين کار را در اين دولت اجرا و تکميل خواهيم کرد، تصريح کرد: هرکس از فردا در اين منطقه سرمايه گذاري کند بداند در سال هاي آتي قطعا منفعت خواهد داشت.

ايجاد بندرگاه در جاسک براي صادرات نفت

رييس جمهور تدبري و اميد همچنين به ديگر قابليت هاي شهرستان جاسک اشاره کرد و گفت: بندرگاهي براي صادرات نفت در جاسک احداث مي شود و همچنين بندري که در آينده مقداري از نفت جمهوري اسلامي ايران را به دنيا صادر کند طرح اجراي آن در اين منطقه دنبال مي شود.

روحاني با اشاره به اين مطلب که بندرگاهي براي صادرات نفت پيش بيني خواهد شد که اميدوارم اين کار در همين دولت آغاز شود و تکميل آن در دولت دوازدهم صورت گيرد، اذعان کرد:براي احداث بندرگاه، به يک فرودگاه نياز داريم که با توسعه آن به يک فرودگاه بين المللي تبديل شود.

وي اضافه کرد: اولين قدم ها را در اين دولت براي توسعه فرودگاه فعلي برخواهيم داشت و قدم به قدم براي طراحي يک فرودگاه بين المللي که انشاءالله در دولت يازدهم و تکميل آن در دولت دوازدهم مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت.

روحاني با اشاره به اهميت توسعه زيرساخت هاي جاده اي به محور بندرعباس- جاسک اشاره کرد و افزود: بخشي از اين جاده تا منطقه ميناب به صورت بزرگراه تکميل خواهد شد و تا پايان سال آينده يعني 93 به صورت بهسازي جاده از ميناب به جاسک متصل خواهد شد.

توسعه بندرگاه جاسک در دولت يازدوهم؛تکميل در دولت دوازدهم

رييس جمهور دولت يازدهم عنوان کرد: اما درعين حال برنامه اي براي ايجاد بزرگراه از ميناب به جاسک هم در دست مطالعه و برنامه ريزي است که انشاالله در طول دولت يازدهم آن را اجرا و تکميل خواهيم کرد.

وي افزود: ما با استفاده از خط لوله گازي که از اين منطقه عبور مي کند منابع جديدي از پتروشيمي گرفته تا فولاد و آلومينيوم را در اين جا به وجود خواهيم آورد که بناي آن تبديل شدن اين منطقه به يک منطقه صنعتي است.

اتصال شهري جديد به جاسک

روحاني همچنين گفت: همانگونه که در منطقه خليج فارس، خارک فعال خواهد بود و خواهد ماند، در منطقه جاسک هم بندرگاهي براي صادرات نفت پيش بيني خواهد شد که اميدواريم اين کار را در اين دولت آغاز کنيم، گام هاي اوليه برداشته شود و در دولت دوازدهم نيز تکميل گردد.

وي با بيان اين که ما نخستين گام ها را در اين دولت براي توسعه فرودگاهي مهم برخواهيم داشت، گفت: گام به گام اين فرودگاه در دولت يازدهم و دوازدهم براي رسيدن به يک فرودگاه بين المللي تکميل شود.

روحاني با بيان اينکه جاسک استعداد خوبي براي رشد و توسعه دارد، اضافه کرد: البته براي اين توسعه بزرگ در کنار شهر جاسک، يک شهر جديدي هم متصل به جاسک طراحي خواهد شد تا بتواند همه نيازمندي هاي آينده را در اين منطقه برآورده کند.

رييس جمهور دولت تدبير و اميد گفت: البته طرح هايي هم براي سال آينده در دست است که انشاالله تا پايان سال آينده تکميل خواهد شد.

وي در خصوص سيار طرح هاي در دست اقدام براي اين منطقه نيز گفت: براي فاضلاب جاسک طبق برنامه بيش از 16 ميليارد تومان اعتبار پيش بيني شده است که تا پايان سال 93 اين هزينه تخصيص و طرح اجرا خواهد شد.

انتقال آبا از سد جگين نياز به 20 ميليارد تومان اعتبار دارد

به گفته روحاني، بيمارستان 32 تخت خوابي جاسک نيز توسعه خواهد يافت و به يک بيمارستان 64 تخت خوابي تبديل خواهد شد که کار توسعه آن تا پايان سال 93 به اتمام خواهد رسيد.

وي همچنين به طرح انتقال آب از سد جگين به اين منطقه نيز اشاره اي کرد و افزود: اين طرح انتقال آب از سد چگين است. اين سد نياز به 20 ميليارد تومان دارد که مبالغ آن پيش بيني شده و در سال آينده عملياتي خواهد شد.

روحاني مطرح کرد: بنابراين سه طرح مربوط به آب، بيمارستان و فاضلاب وعده دولت براي اجرا تا پايان سال آينده است که امروز استانداران و همه مسوولان مربوطه اين قول را از زبان رييس جمهور شنيدند و انشاالله عملياتي و اجرايي خواهد شد.

حجت الاسلام حسن روحاني امروز هفتم اسفند در ديدار با مردم جاسک در بخش دوم سخنان خود در خصوص  موضوع هدفمندي يارانه‌ها  اظهار کرد: يارانه نقدي براي اقشار نيازمند جامعه ادامه خواهد يافت، البته اگر خانواده‌هايي در سطح کشور که وضع زندگي‌شان به گونه‌اي است که نياز به يارانه ندارند طبق قانون اخير مجلس مي‌توانند با پر کردن يک فرم از گرفتن يارانه انصراف دهند.

وي افزود: فرم جديدي نيز توزيع مي‌شود که اعلام مي‌شود و خوب است افرادي که نياز ندارند آن را پر نکنند بلکه افرادي که نيازمند گرفتن يارانه هستند اين فرم را پر مي‌کنند.

رييس جمهور دولت يازدهم تصريح کرد: در سال آينده و مرحله آتي به غير از يارانه نقدي که به خانواده‌ها پرداخت مي‌شود يک بخش براي ساماندهي بهداشت و درمان تخصيص داده مي‌شود.

روحاني ادامه داد: اولين قدم در حوزه بهداشت را در سال آينده برمي‌داريم و همه مردم را تحت پوشش درماني قرار خواهيم داد. ما به دنبال اين هستيم ارزش بيمه‌ها را بالا ببريم تا مردم امنيت خاطري در زمينه بهداشت و درمان داشته باشند.

رئيس‌جمهور با اشاره به بحث امنيت غذايي گفت: دولت در کنار يارانه نقدي، يارانه کالايي را نيز خواهد داشت و با يک برنامه منظم‌تر و دقيق‌تر در سال آينده به مسئله امنيت غذايي مردم مي‌پردازيم چون مسئله غذا و بهداشت و درمان جزو نيازهاي اوليه مردم است.

روحاني يادآور شد: اگر خانواده هايي در سطح کشور وضع زندگيشان به گونه اي است که به يارانه نيازي ندارند مثل دهک هاي بالا، طبق قانون اخير مجلس شوراي اسلامي به طور طبيعي طبق فرمي که پر مي کنند، ديگر نياز به يارانه نخواهند داشت.

تلاش مي کنيم تورم در سال آينده تا 25 درصد کاهش دهيم

روحاني همچنين در بحث ياراه حامل هاي انرژي نيز گفت: بخشي از هدفمندي يارانه‌ها در توليد، حمل و نقل و ساير موارد به کار گرفته خواهد شد و همچنين قيمت حامل‌هاي انرژي مانند نفت، گاز و گازوئيل شيب ملايمي خواهد داشت.

وي اذعان کرد: ما مراقب هستيم همانطور که در اين 6 ماه رشد تورم کاهش پيدا کرد در سال آينده هم رشد تورم کاهش پيدا کند و گراني را کنترل مي‌کنيم.

رييس جمهور با اشاره به تورم 42 درصدي در آغاز دولت يازدهم، ازکاهش ميزان تورم تا 25درصد در پايان کار دولت يازدهم نيز خبر داد و افزود: در سال 93 ما داراي رشد فزاينده اي در اقتصاد و نيز توليد اشتغال خواهيم بود.

روحاني تصريح کرد: تلاش داريم به تدريج افراد فاقد بيمه را تحت پوشش بيمه قرار دهيم و کساني از بيمه برخوردار هستند، ميزان بهره مندي آنان را از حق بيمه افزايش خواهيم داد.

وي در بخش پاياني سخنان خود به مسئله وحدت اشاره کرد و افزود: در اين کشور همه ايراني‌ها داراي حقوق شهروندي خود هستند بدون توجه به تفاوت در عقايد و آراء مختلف، مخصوصا ميان شيعه و اهل تسنن.

رييس جمهوري بيان کرد: ما همه عاشق و علاقمند به اهل بيت و خاندان رسالت هستيم و داراي خدا و قبله واحديم لذا معنا ندارد بين اهل تسنن و شيعه تفاوتي قائل باشيم ما همه برادريم و نبايد تفرقه‌اي ميان ما باشد.

حجت الاسلام روحاني در بخش ديگري از سخنان خود در جمع مردم جاسک بر لزوم وحدت ميان آخاد جامعه تأکيد و تصريح کرد: همه ما زير پرچم لا اله الا الله زندگي مي کنيم و پيرو يک پيامبر،داراي يک قبله و  نيزحقوق مشترک هستيم.

روحاني با اشاره به ديدار ديشب خود با علماي اهل سنت و شيعه هرمزگان، افزود: در ديدار ديشب وحدت کاملا” ميان اين دو مذهب بزرگ اسلامي مشهود بود، اما بايد زمينه تحقق وحدت و همدلي را در جامعه گسترش دهيم.

رييس جمهور دولت يازدهم با بيان اينکه تلاش اين دولت ايجاد وحدت، توازن و تعادل بيشتر است، گفت: به عنوان مثال غرب استان هرمزگان وضع بهتري نسبت به شرق آن دارد لذا دولت براي ايجاد تعادل سرمايه‌گذاري بيشتري نسبت به سمت شرق استان خواهد داشت تا جاسک بندر توسعه يافته زيبايي در منطقه ساحل مکران شود.

وي در پايان از توسعه فعاليت هاي اقتصادي دولت در شرق هرمزگان خبر داد و گفت: شرق هرمزگان نسبت به ديگر مناطق هرمزکان از محروميت هاي بيشتري رنج مي برد و دولت تلاش دارد با توسعه فعاليت هاي اقتصادي در اين منطقه و به ويژه در شهرستان جاسک، بخش عمده اي از محروميت هاي استان را ترميم کند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس